Valg af stof eller læder

Et møbel kan fuldstændig ændre udtryk og stil alt efter hvad det bliver betrukket med. Hos N-sign samarbejder vi med de førende leverandører af møbelstof og læder, og i butikken har vi et stort udvalg af stofprøver og læderprøver, der frit kan bruges som inspiration inden det afgørende valg skal træffes. Vi rådgiver selvfølgelig gerne og giver gode råd.

Under menupunktet "Galleri" kan du se eksempler på vores arbejde.

Herunder kan du se listen over vores leverandører, og hvis du klikker på navnet, kommer du videre til leverandørens hjemmeside.

 

Pletrensning

Langt de fleste pletter kan fjernes helt, hvis de behandles straks og ikke får lov at tørre ind. Du kan finde gode råd om pletrensning på www.daw.dk eller www.gabriel.dk.

Læder skal plejes!

Husk at læder skal plejes med sæbespåner.

Kog 1 liter vand og vent til det er lunkent (håndvarmt). Tilsæt 0,5-1,0 dl sæbespåner og pisk med håndmixer til de er helt opløst. Brug KUN skummet. Vrid en ren, hvid bomuldsklud op i skummet, så den er fugtig og tør HELE møblet af med kluden. Tør efter med en ren, hvid og tør bomuldsklud.

Denne behandling foretages en gang hvert halve år. Det er vigtigt at bruge sæbespåner UDEN glycerin, da dette udtørrer læderet.

Almindelig rengøring af lædermøbler: Støvsuges en gang hver 14. dag med en blød børste.